Ecoplant

Ecoplant

Framtiden är vår!

Ecoplant är en mycket effektiv kraftgenerator som effektivt laddar
energi genom monokristallina solpaneler.

Ecoplant är mer och kombinerar många funktioner såsom On-Off nät,
energiladdning, energileverans för elcyklar och bilar och erbjuder skydd
för din personliga egendom.

Previous slide
Next slide

Härlig energi

Ecoplanten roterar automatiskt i linje med solen 24/7, detta kommer att säkerställa att solpanelerna använder den tillgängliga solenergin mest effektivt.
Ecoplant är en fristående solskyddsanordning och kan placeras var som helst nära ditt hus, i trädgården, företagsparken eller var du
vill. Bara enkelt; Plug & Play. Ecoplant är flyttbar och finns i både On- och Off-Grid energilösningar (licensvänlig).

Patenterad teknik

Ecoplant drar nytta av fantastiska nya patent som Nano Clean Coating, 4G-kommunikation och den senaste solspårningsteknologin. Vi garanterar ett högt energiutbyte.
Vi strävar efter att du ska koppla investeringen i solenergi direkt till betydande energibesparingar och assistans på plats med tilläggstjänster. Mobil energi kan användas var som helst. Det är vad vi kallar mobil energi!

Företag

Naturligtvis ser vi också gärna våra Ecoplants på företag. Om du som hållbart företag verkligen vill visa vad som driver dig. Solel, laddstation, batteriförvaring och många andra funktioner, allt i ett. Dessutom är Ecoplant ett riktigt blickfång och kan förses med din egen företagslogotyp eller företagsidentitet. Ditt företag kommer säkert att sticka ut positivt!

Mer om Ecoplant

Ecoplant är ett holländskt initiativ och har utvecklats i samarbete med internationella och nationella universitet. För mer information om Ecoplant Suntracing Solar System kan du besöka https://ecoplant.solar/

Offertförfrågan

    Kostnadsfri offert för solceller/batteri