NJORD™ GO

NJORD™ GO

Snabb, säker laddning för ditt elfordon

NJORD® GO från CTEK är en hållbar, lätt och portabel EV-laddare med typ 2-kontakt och laddkapacitet på upp till 11 kW. En fast, slitstark 1,5 m lång elkabel och en EV-laddkabel på 5 m medföljer – anslut helt enkelt enheten till ett CEE-uttag hemma eller på arbetet för laddning. Laddningsstatus visas tydligt i laddarens gränssnitt.

Den kostnadsfria CTEK-appen** ger dig fullständig kontroll över laddning och laddplanering direkt från din Android- eller iOS-mobil. Med NJORD® GO kan du ladda på hög effekt även när den omgivande temperaturen är hög, tack vare dess ultramoderna kylteknik med naturlig konvektion.

*Du kanske har märkt att vi kallar NJORD® GO för ”EV-laddare”. Tekniskt sett är den en EVSE (electrical vehicle supply equipment, dvs. elfordonsförsörjningsutrustning) som ger en säker elförsörjning för att driva den inbyggda batteriladdaren i ditt elfordon (EV). De flesta använder ordet EV-laddare, så för att göra det enkelt har vi valt att använda samma ord.

**Observera att vissa appfunktioner endast är tillgängliga via Bluetooth eller Wi-Fi – se vår apptabell för mer information.

Funktioner

Kostnadsfri offert för solceller