Charge Amps

VACKRARE UTSIDA – ÖVERLÄGSEN INSIDA

Charge Amps – smarta laddlösningar för elbilar genom svensk innovation och hållbar design

 

Redan från vår start 2012 har Charge Amps tagit fram lösningar för att möta framtidens behov och optimal laddning av din elbil. Med innovativ teknik redo för nästa steg i utvecklingen, hållbart och tåligt materialval och kompromisslös design skapar vi smarta laddlösningar för höga krav på molntjänster, mjukvarustyrning och vårt utmanande nordiska klimat.

Smart teknik

Charge Amps marknadsledande mjukvara är unikt anpassad efter våra kunders behov, både privatpersoner såväl som företag. Genom att vår utvecklingsavdelning arbetar nära tillsammans med kundserviceansvariga kan vi snabbt göra justeringar som gör din upplevelse ännu bättre. Med hjälp av smart teknik kan du ladda din elbil på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Hållbar utveckling

Som leverantör av laddlösningar för elbilar står hållbarhet i fokus hos Charge Amps. Det ansvaret är närvarande genom hela processen, från produktion till användning. Vår teknikutveckling och produktion sker utan långa transportvägar i och i närheten av Stockholm, och användarvänligheten tar sig uttryck i allt från vintermjuk gummiblandning på laddkablar till smidig distansuppdatering.

Tålig design

Våra lösningar är skapade för att klara det hårda nordiska klimatet utan kompromisser. Du kan alltid vara säker på att Charge Amps produkter har högsta nivå av IP-klassning, och är tillverkade i material testade i både extrem kyla och extrem värme för att klara alla väderförhållanden. Där andra använder plast består Charge Amps laddstationer av återvunnet aluminium med oöverträffad hållbarhet.

Offertförfrågan

    Kostnadsfri offert för solceller