Jobbansökan

Är du intresserad av att arbeta med Grön teknik?
Tröingebergs El & Sol AB är verksamma inom grönteknik och installerar elbils laddare och Solcellsanlägningar, men självklart även vanliga elarbeten för vi är en elfirma i grund och botten.

Vi är ett litet bolag men befinner oss nu i en spännande och expansiv fas. Vi söker därför nu  elektriker/solcellsmontörer för att förstärka och växa i vårt team, känner du igen dig i profilen nedan tveka inte att lämna en CV redan idag.

Om jobbet som elektriker:
Rollen som elektriker innebär mycket frihet under ansvar med möjligheter att ta egna initiativ och beslut. Ditt arbete kommer till stor del vara diverse elarbeten ute hos kund där du kommer genomföra både service och installation. Vilket innebär att du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor vid större jobb. En stor del i ditt arbete kommer vara att göra all elinstallation på en solcellsanläggning. Som anställd hos Tröingebergs EL&SOL är du en viktig representant för oss som företag ut mot kund, vilket innebär att tydlig kommunikation både internt och externt är A och O för nöjda kunder samt anställda.

Om jobbet som solcellsmontör
Rollen som solcellsmontör innebär att du planerar och utför allt på en solcellsanläggning förutom elen. Vilket innebär att du kommer arbeta tillsammans med kollegor med solcellsanläggningar. Som anställd hos Tröingebergs EL&SOL är du en viktig representant för oss som företag ut mot kund, vilket innebär att tydlig kommunikation både internt och externt är A och O för nöjda kunder samt anställda.

Dina kvalifikationer som elektriker:
• Gymnasiekompetens från El-programmet eller liknande.
• Några års erfarenhet av elarbete
• B-körkort

Dina kvalifikationer som solcellsmontör:
• Montörsutbildning till solcellsmontör
• Några års erfarenhet av liknande arbete
• B-körkort

Som person är du:
• Driven, nyfiken och engagerad
• Kommunikativ och med en positiv inställning
• Affärsmässig och sätter kunden i centrum

Rollen som elektriker/solcellsmontör innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi blir starkare tillsammans.

Anställningsform: Provanställning i sex månader
Lön enligt överenskommelse
För att söka skicka cv, personligt brev och eventuella intyg/certifikat
till: info@troingebergselsol.se
Har ni frågor om tjänsten kan ni ringa till Ola på 070-307 96 46

Kostnadsfri offert för solceller