Phasebox

Phasebox

Utvecklas och tillverkas i Sverige

PhaseBox är en avancerad laddbox avsedd för laddning av elbilar och laddbara hybrider. Den passar lika bra för en villa, flerfamiljshus eller en företagsparkering.

Designen talar för sig själv. Distinkt och självklar, utan att ta plats.

PhaseBox är en högteknologisk laddbox utformad för att ladda elbilar och laddhybrider. Den är lika väl lämpad för privatbostäder, flerfamiljshus eller företagsparkeringar.

Designen talar sitt tydliga språk – stilren och självklar, utan att dominera sin omgivning.

Laddboxen är byggd med fokus på maximal säkerhet. PhaseBox levereras med en extern jordfelsbrytare av typ B från ABB och använder överdimensionerade komponenter för extra trygghet.

Med den nya PhaseBox 2.0 lanserar vi en banbrytande funktion: Autonom lastbalansering. Detta innebär att lastbalanseringen fungerar oberoende av WiFi eller annan nätverksuppkoppling, vilket ger stora fördelar för både kund och installatör. Tekniken för autonom lastbalansering är för närvarande patentsökt.

PhaseBox 2.0 uppfyller alla krav för att kvalificera sig för skattereduktion inom grön teknik. Vid beställning av laddbox med installation kan du få en skattereduktion på 50% av totalpriset.

Om du söker en laddbox som kombinerar effektivitet, användarvänlighet och snygg design, är PhaseBox det perfekta valet!

Kostnadsfri offert för solceller/batteri